Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

2017. 07. 02-ÁN TÁMOGATÁST NYERT A PANNON GAZDASÁGI HÁLÓZAT EGYESÜLET „AM-LAB 3D SZOLGÁLTATÓ ÉS BEMUTATÓ CENTRUM KIALAKÍTÁSA” CÍMŰ,  GINOP-5.1.3-16-2017-00013 PÁLYÁZATA

 

Bővebben

 

Kik vagyunk?

 

Az Am-Lab egy új innovatív vállalkozás, amely több mint egy évtizedes vállalkozás- fejlesztési tapasztalatra alapozva, a legkorszerűbb gyártási technológiák alkalmazására és bemutatására specializálódott szolgáltatási centrum.

 

Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkező gazdasági-, mérnöki-, műszaki-, orvosi szakemberekből áll, akik széles látókörrel, nagy nyitottsággal oldják meg a legnagyobb kihívással rendelkező feladatokat is.

Digitális Innovációs Hub,
avagy az Am-Lab „Mintagyár”

Bemutató centrumunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden érdeklődőnk – legyen az vállalat vezető, cégtulajdonos, gyártásban dolgozó szakember vagy tanulni vágyó fiatal – testközelből láthassa, tapasztalhassa vagy próbálja ki a legújabb gyártási és ipari technológiákat.

 

Nyílt napjainkon, tréningjeinken személyesen demonstráljuk Önöknek az Ipar 4.0 új technológiai megoldásait, korunk legkorszerűbb eszközeit, legyen az 3D nyomtatás, robot technológia vagy virtuális gyártás tervezés.

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.